Πόντοι Ανταμοιβής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΝΤΩΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ

Το πρόγραμμα πόντων ανταμοιβής που παρέχει το διαδικτυακό κατάστημα VapeNet.gr σας δίνει την δυνατότητα, ως εγγεγραμμένος Πελάτης – Μέλος, να απολαμβάνετε διαρκώς έκπτωση στις επόμενες αγορές σας. Συγκεκριμένα:
  • Σε κάθε προϊόν αντιστοιχούν πόντοι ανταμοιβής.
  • Κάθε πόντος ανταμοιβής πιστώνεται στον προσωπικό σας λογαριασμό, για να χρησιμοποιηθεί ως έκπτωση σε επόμενες αγορές σας.
  • Στην επόμενη αγορά σας ή σε οποιαδήποτε άλλη επόμενη αγορά εσείς επιθυμείτε, μπορείτε να προβείτε σε εξαργύρωση των πόντων αυτών, μειώνοντας αυτόματα το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Η εξαργύρωση γίνεται πανεύκολα με την τοποθέτηση του αριθμού των πόντων που έχετε ήδη συγκεντρώσει και θέλετε να χρησιμοποιήσετε, στο ειδικό πεδίο κατά τη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Έστω, ότι έχετε κάνει την εγγραφή σας στο VapeNet.gr και πραγματοποιείτε την παρακάτω παραγγελία:
  1. Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο συνολικής αξίας 43,90 €, με πόντους ανταμοιβής 44
  2. Δύο υγρά αναπλήρωσης συνολικής αξίας 9,80 €, με πόντους ανταμοιβής 10.
Με την αγορά των παραπάνω προϊόντων και αφού παραλάβετε την παραγγελία σας, αυτόματα θα συγκεντρώσετε 54 πόντους ανταμοιβής (44+10), για οποιαδήποτε επόμενη αγορά σας επιθυμείτε!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
  • Οι πόντοι ανταμοιβής που συγκεντρώνονται δεν έχουν ημερομηνία λήξης για την εξαργύρωση τους. Μπορείτε να τους εξαργυρώσετε, όποτε εσείς επιθυμείτε. Επίσης, μπορείτε να συγκεντρώσετε αθροιστικά τους πόντους όσων παραγγελιών θέλετε, εξαργυρώνοντας τους την χρονική στιγμή που θα επιλέξετε.
  • Ο μόνος όρος για την συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής του VapeNet.gr είναι η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα και η πραγματοποίηση αγορών ως συνδεδεμένος Χρήστης - Μέλος.
  • Το συντριπτικό ποσοστό των προϊόντων που βλέπεται στο VapeNet.gr σας προσφέρει πόντους ανταμοιβής κατά την αγορά του. Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα προσφοράς στα οποία δεν αντιστοιχούν κάποιοι πόντοι ανταμοιβής αλλά ούτε μπορούν να αγοραστούν με επιπλέον έκπτωση μέσω των πόντων ανταμοιβής. 
  • Το παρόν πρόγραμμα πόντων ανταμοιβής αφορά μόνο σε αγορές μέσω του διαδικτυακού καταστήματος VapeNet.gr και ΔΕΝ ισχύει για αγορές στα φυσικά καταστήματα VAPENET.